Siivoojan kynästä

Nyt palaa ne kuuluisat päreet! #%¤/"...!!!!

 

Loma loppui ja oli aivan ihanaa :) Töihin paluukin tuntui todella mukavalta ja innolla tartuin moppiin tuossa reilut kaksi viikkoa sitten.

 

Tänään sitten olikin sitten se päivä kun ne kuuluisat päreet kärähtivät oikein huolella. Aamu alkoi kohtuullisella rytmillä työparin kanssa ja aina lounaasen asti kaikki sujuikin ongelmitta. Sitten soi puhelin. Aviomieheni soittaa ja ilmoittaa, että kotonamme on murtauduttu meidän häkkivarastoon - taloyhtiön puheenjohtaja oli ilmoittanut tästä hänelle. Mies itse on Lapissa työreissulla ja ei voi asialle mitään, joten sehän olen minä joka sinne varastokopille joutuu ryntäämään. Ilmoitus pomolle, että onko ok, että käyn tarkistamassa tilanteen. On ok.

 

No, kopin lukko säpäleinä ja koko omaisuus sikin sokin. Noin miljoona uutta ja vanhaa kirosanaa!!! Soitto poliisille, joka nopeasti kurvasikin paikalle. Sain heiltä hyvät ohjeet jatkoon miten toimia ja kierroksetkin alkoi jo laskea :)

 

Mutta. Kaikki tämä ylimääräinen loikkiminen ja hermojen polttaminen sai pasmat kuitenkin niin sekaisin, että jos minulla ei tuota työparia olisi ollut matkassa niin osa töistä olisi auttamattomasti unohtunut. Itse olin jo huokailemassa, että hyvinhän me ehdittiin kun työpari ilmoitti, että töitä olisi vielä muutaman talon verran ja tunti aikaa. Eipä siinä muu auttanut kuin laittaa jalalla koreasti ja mopit viuhuen - hiki tuli, mutta ei mennyt ylitöiksi ;)

 

Tällaiset yllättävät tilanteet on myrkkyä meikäläisen mielelle ja stressikäyrä pomppaa heti punaiselle, mutta oli tässäkin työpäivässä kiitollisuuden aihettakin - taloyhtiömme huoltomies oli käynyt korjaamassa häkkivaraston oven, ja kun tulin töistä sain vain napsauttaa uuden lukon paikoilleen <3 ...torstaina sitten siivotaan ja tehdään inventaario rikosilmoitusta varten.

 

Tyyntä ja levollista syksyä kaikille :)