Kun minusta tuntuu että...

Onko pakko, miksei kukaan muu, miksi aina minä, onko se edes välttämätöntä...

Näitä örinöitä ja mörinöitä kuulemme päivittäin tai viikottain.

Ai miksi, hyvä kysymys...

Jaksaminen on kiinni monesta muustakin kuin omasta hyvästä olosta. Työ ja vapaa-aika pitää saada toimimaan sujuvasti. 

Omien, lasten tai lastenlasten harrastuksia ja menoja pitää sovitella omiin aikatauluihin ja siinä sivussa pitää ottaa huomioon työvuorot ja niiden pituudet, sekä oma jaksaminen työpäivän jälkeen.

Kevät on siitä ihanaa aikaa, että valoa tulvii jokapuolelta ja hanget sulavat. Aurinko alkaa lämmittämään ja rinnassa tuntuu elämäniloa ja jaksamista kesää kohti.

Kevät voi tuoda paljon uutta, tunne siitä että sinusta välitetään ja saat itsekkin välittää toisista, antaa voimaa itselle ja muille.

Miksi aina väitämme että ei kukaan välitä?

Pyörähdä ympäri ja katso asiaa toisella tavalla...

Avaa huomenna silmäsi sillä tunteella, minusta välitetään ja se mitä teen, on enemmän kuin tärkeää. Minä olen ylpeä itsestäni ja haluan elää tämän päivän itselleni ja niille, jotka myös niin tuntevat. Sano kaikille huomenta, toivota hyvää päivää ja hymyile. Auta ystävää ja juo hänen kanssaan kahvit.

Näet, mitä tuolla pienellä eleellä saat aikaan ympärillesi ja olet itsekkin onnnellisempi, vaikka kaikki ei aina sujuisi ihan 100%:n hienosti.

Onko onnellisuus kiinni itsestäsi vai ympäristöstä?

Osaatko elää elämää täysillä, silti sopivasti tarpeen tullen jarrutellen, mutta antaen sille ihmiselle sen arvon, joka hänelle kuuluu ja kerrot sen hänelle. Annatko itsellesi anteeksi ja tarpeeksi tilaa hengittää, koska sillä et loukkaa ketään, etkä itseäsi. Vaikka joskus joku on sanonut ettei kannata yrittää enempää, oletko miettinyt sitä toisinpäin. Mitä jos kuitenkin yrittäisin, edes itseni vuoksi.

Muistakaa kertoa niille ihmisille jotka ovat teille rakkaita, että he ovat rakkaita ja tärkeitä.

Sano omalle murullesi tänään; "Rakastan sinua ja olet minulle tärkeä".

 

Lämmintä ja lupsakkaa kesää kaikille ja muistakaa pitää huolta itsestänne ja toisistanne, elämä on elämistä varten ja siksi me olemme täällä.