Tervetuloa kiinteistöhuollon pariin!

Ajankohtaista

[1-10] [11-16]
Ammattiosastosi on järjestämässä pikkujoulut joulukuun alkupuolella. Jouluruokailu ja TE4 esitys "E-STUDIO", sekä kuljetuksen paikanpäälle ja takaisin. Seuraa PAM lehteä ja osaston nettisivuja, sekä Facebookkia. Tiedotamme asiasta lisää myöhemmin...
>Nyt ei tarvitse pelata kupongeilla tai kuiteilla, saat alennuksen suoraan maksaessasi hieronnan. Hierontapalvelun linkin löydät jäsenedut sivuilta! Muista varata aika JONNAlta ja sano varatessa että olet PAMista. Tämän edun saat näyttämällä jäsenkorttiasi, muovista tai sähköistä, etu voimassa toistaiseksi. Seuraa myös muita etujasi, joita päivitetään aina kun saamme hyvän diilin tehtyä teidän eduksi.
TULE OSASTOMME SYYSKOKOUKSEEN, SAAT ÄÄNESI KUULUMAAN. PAIKKANA Bella Roma kabinetti, SITOVAT ILMOTTAUTUMISET RUOKAILUA VARTEN OTETAAN VASTAAN OSASTON SÄHKÖPOSTIIN 27.10. MENNESSÄ. PAIKALLA MYÖS ALUETOIMISTOLTA JANI KORHONEN, KERTOMASSA TUOREIMMAT KUULUMISET. ANNA ITSESI INNOSTUA, ILMOTTAUTUA JA TULLA MUKAAN.
Työehtosopimus kiinteistöalalla PÄÄTTYY 28.2.2022, johon mennessä on toivottavasti neuvoteltu uusi työehtosopimus. PAMissa on jo startattu tulevaan kierrokseen ja valmistaudutaan neuvotteluihin. Ammattiosastosi seuraa tarkasti neuvottelujen kulkua ja tiedottaa asioista näillä sivuilla, kun sen aika on. Vallitsevan tilanteen myötä, neuvotteluista ei tule helppoja, koronan myötä maailma on muuttunut. Jos sinua askarruttaa jokin asia, ota yhteyttä meihin: OTA YHTEYTTÄ linkillä, joka löytyy tästä alta.
TYÖNTEKIJÄÄ HUJATTIIN RAAKASTI, MUTTA KÄRÄJÄOIKEUS KATSOI TYÖNTEKIJÄN VAATIMUKSET OIKEIKSI JA MÄÄRÄSI TYÖNANTAJAN MAKSAMAAN.
KLIKKAA ALLA OLEVAA LINKKIÄ JA KERRO MITÄ HALUAISIT OSASTON JÄRJESTÄVÄN EDUKSESI, VASTAUKSESI ON ARVOKAS, EHDOTA !!!
AVAA BLOGI JA KÄY LUKEMASSA, BLOGI PÄIVITTYY AINA KUN JOKU SINNE SANASENSA PAINAA
RSS ATOM