Tervetuloa kiinteistöhuollon pariin!

Ajankohtaista

Seuraa ilmoittelua Pam-lehdestä 16.3. ja ammattiosastosi nettisivuilta / facebookista ja työpaikkasi luottamushenkilöiltä. Luvassa kiva ja rento viikonloppu osaston edulliseen hintaan.
Johtokunta on pitänyt järjestäytymiskokouksen ja tehtäviin valitut henkilöt ovat aloittaneet toimikaautensa.
PIKKUJOULUT (6.12.2021)
Pikkujoulut pidettiin Riihikelossa ja osanottajat saivat nauttia hyvästä ruosta ja E4 esityksestä, sekä musiikista. Kiitos osallistuneille, ensi vuonna tavataan taas.
Syyskokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat ja valittiin ensi vuodelle johtokunta. Jäsenien ääntä olisi kaivattu enemmän, joten tulethan kevät kokoukseen kertomaan mielepiteesi.
>Nyt ei tarvitse pelata kupongeilla tai kuiteilla, saat alennuksen suoraan maksaessasi hieronnan. Hierontapalvelun linkin löydät jäsenedut sivuilta! Muista varata aika JONNAlta ja sano varatessa että olet PAMista. Tämän edun saat näyttämällä jäsenkorttiasi, muovista tai sähköistä, etu voimassa toistaiseksi. Seuraa myös muita etujasi, joita päivitetään aina kun saamme hyvän diilin tehtyä teidän eduksi.
Työehtosopimus kiinteistöalalla PÄÄTTYY 28.2.2022, johon mennessä on toivottavasti neuvoteltu uusi työehtosopimus. PAMissa on jo startattu tulevaan kierrokseen ja valmistaudutaan neuvotteluihin. Ammattiosastosi seuraa tarkasti neuvottelujen kulkua ja tiedottaa asioista näillä sivuilla, kun sen aika on. Vallitsevan tilanteen myötä, neuvotteluista ei tule helppoja, koronan myötä maailma on muuttunut. Jos sinua askarruttaa jokin asia, ota yhteyttä meihin: OTA YHTEYTTÄ linkillä, joka löytyy tästä alta.
RSS ATOM